Wishlist
Wishlist
Zdravie
Posted in

TOP PROTEÍNOVÉ REISHI SNÍDANĚ, SE KTERÝMI ZHUBNEŠ, I KDYŽ NECHCEŠ!

Posted in

Zatím ještě stále platí, že snídaně je nejdůležitějším jídlem dne. Běžná snídaně, jakou známe z dětství, jako např. čokoládové kuličky s mlékem, bílý rohlík s džemem asi není snídaně, která nám dodá dostatek živin a energie na celé dopoledne. Častokrát se přistihneme, že krátce po snídani saháme po „něčem sladkém“. Naopak, když do svého snídaňového jídelníčku zařadíme dostatek proteinů, budeme se cítit FIT a plni energie.

Bílkoviny, resp. proteiny by určitě vyhrály soutěž v zasycení. Strava s obsahem protienů vás zasytí tolik, že nebudete mít potřebu chodit do lednice a přemýšlet, co byste si ještě dali „na zub“.

Budete mít více energie

Zdravá proteinová snídaně umí člověku dodat okamžitě energii, a ta trvá několik hodin. Váš mozek tak bude fungovat efektivněji a budete se lépe soustředit na práci, nebo na jakoukoliv činnost, kterou právě vykonáváte.

Přestanete mít chuť na sladké 

Když přijímáte ze stravy málo bílkovin, vaše tělo doslova „křičí“ po energii. Právě tehdy saháme po sladkostech.Ty nám sice dodají energii hned, ale po nějaké době nám přidají i nechtěné „pneumatiky“ kolem pasu.

Posilujeme svaly

O tom jste v souvislosti s proteinem už určitě slyšeli. Pokud chcete posilovat svaly, bez proteinů se jednoduše neobejdete. Bílkoviny jsou základním stavebním kamenem buňky.

Můžete zvolit různé druhy snídaní, které obsahují dostatek proteinů, ale my vám nabízíme jednoduché a cenově dostupné řešení ve formě „Rychlých snídaní“, které

navíc obsahují zdraví prospěšný prášek Reishi, který např. posiluje imunitu, pomáhá proti rakovině. Více o účincích houby REISHI najdete na Účinky houby REISHI

Košík 0