Wishlist
Wishlist
Zdravie
Posted in

Houba reishi jako hit tohoto století: Proč je tak výjimečná?

Posted in

Slyšeli jste už ohube reishi? Ve skutečnosti se reishi používala od pradávna. Označuje se také jako houba nesmrtelnosti. V Číně a Japonsku se tato zázračná houba používala vmedicíně. Právě tyto země se vyznačují dlouhou životností.

Reishi je v současnosti složkou mnoha výživových produktů. Výjimkou není ani čaj na hubnutí, kde tato zázračná houba hraje důležitou roli. Posiluje metabolismus, díky čemuž je skvělou volbou při hubnutí. Reishi vám pomůže spálit kalorie o něco rychleji a účinněji. Kromě toho má však i mnoho dalších účinků, které si popíšeme v následujících řádcích.

Snižuje cholesterol

Možná byste nevěřili, ale reishi se využívá i jako prevence cukrovky či obezity. Je dokázáno, že snižuje hladinu cholesterolu v krvi. To je skutečně výhodné i co se týče hubnutí. Mimo jiné, reishi slouží také jako prevence obezity. Obecně platí, že snižuje hladinu cukru v krvi, díky čemuž se onemocněním tohoto typu budete umět obloukem vyhýbat.

Posiluje imunitní systém

Imunitní systém je něco, o co je třeba dbát každodenně. Díky unikátnímu obsahu této zázračné houby se ooslabení imunity nemusíte bát. Mimo jiné, reishi v současnosti působí i jako prevence rakoviny. Eliminuje vznik a množení rakovinných buněk. Při vzniklé rakovině však potlačuje nežádoucí projevy chemoterapie. Reishi je tak skvělým pomocníkem za každých okolností.

Dodá vám energii

Reishi potlačuje stres encaraavu. Dodá vám velkou dávku energie, pocit pohody aštěstí. To je v dnešní době více než potřebné. Mimo jiné, reishi zmírňuje podráždění, závratě a bolesti hlavy.

Reishi je skutečným zázrakem, který napomáhá při mnoha onemocněních a také podporuje hubnutí. Proto neváhejte všechny tyto účinky otestovat na vlastní kůži! My vám zaručujeme, že toho rozhodně neprohloupíte. Právě naopak.

Připojte se ke konverzaci

Košík 0