Ochrana osobních údajů

Kto jsme

Adresa naší webové stránky je: https://anilab.cz

V tomto dokumentu najdete veškeré potřebné informace o tom, jak chráníme vaše osobní údaje:  

Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

jaké údaje získáváme, jak jich používáme, s kým je sdílíme, jak můžete zpracování kontrolovat, o opatřeních, kterými vase údaje chráníme a take o právech, které v souvislosti se zpracováním máte.

Při zpracování respektujeme a dodržujeme veškeré právní předpisy, které se týkají ochrany vašich osobních údajů.

Jaké údaje sbíráme

Při poskytování našich služeb získáváme o vás následující údaje:

Údaje při nákupu

Při nákupu od vás požadujeme údaje potřebné na jeho vyřízení. Povinnými údaji jsou tedy jen ty, bez kterých vám nákup nemůžeme zaslat a vaší objednávku vyřídit, jako je vaše jméno, e-mailová adresa, doručovací adresa, telefonní číslo a předmět objednávky.

V našem obchodě neuvádíte žádné informace, které by se přímo týkaly peněz na vašich účtech. Všechny v současnosti nabízené formy internetového bankovnictví (platba za zboží přes internet) jsou realizované přímo na stránkách banky, která nám poskytně jedině informaci o úspěšné či neúspěšné platbě a vaše jméno, případně číslo účtu (abychom mohli správně platbu identifikovat a v případě potřeby vrátit).

Nikdy se nedozvíme žádné další informace, jako např. vase přihlašovací údaje, nebo zůstatek na vašem účtu. Jediný údaj, který ukládáme, souvisí s funkcí “zapamatování” si vaší karty. I tuto funkci však zabezpečuje banka, a jedině ona dovede spárovat vaše číslo karty s anonymním údajem, který si vaši kartu zapamatoval náš system.

Údaje při vytvoření účtu

V případě, že se rozhodnete u nás otevřít uživatelský účet, shromažďujeme i veškeré údaje s tím spojené. Jedinými povinnými údaji jsou vase jméno a e-mailová adresa, kterou používáme pro komunikaci s vámi.

Novinky a spotřebitelské soutěže

Pokud nám k tomu udělíte souhlas, uchováváme vaší e-mailovou adresu rovněž za účelem zasílání informací o novinkách, akcích, soutěží speciálních nabídek a týdeních novinkách. V případě vašeho kontaktu, nebo při účasti průzkumu, nebo spotřebitelské soutěže, uchováváme údaje jako je vaše jméno, kontaktní údaje, či zprávu nebo informaci, kterou jste nám doručili, nebo oznámili.

Údaje získané při využívání našich služeb

Pokud využíváte naše služby, získáváme take údaje o tom, jak jich využíváte. Jsou to informace, týkající se vašich interakcí s našimi službami, jako například když přistupujete na naše stránky, co na nich vyhledáváte, kdy si vytvoříte účet, a kdy se do účtu přihlašujete.

Získáváme taktéž údaje o zařízeních a počítačích, které využíváte k přístupu k našich službám včetně IP adres, nastavení prohlížeče, informace o operačním systému, případně informace o vašem mobilním zařízení, informaci, z které internetové stránky k nám vstoupíte, stránky, které navštívíte, a informace o používání cookies a podobných nástrojů.

Jakým způsobem se osobní údaje používají

Údaje, které jsme o vás získali, využíváme na následující účely:

Poskytování služeb

Na základě údajů, které od vás získáváme, vám můžeme poskytnout naše služby v souladu s Obchodními podmínkami, které najdete na našich stránkách. Údaje, které od vás získáme při vytváření objednávky, využíváme na její vyřízení, případně k připomenutí, že jste objednávku neukončili závazným objednáním. Tyto údaje rovněž potřebujeme znát pro náš účetní a fakturační pořádek.

Údaje a informace, které jsme od vás získali při poskytování našich služeb a po přihlášení se do vašeho účtu, nám slouží k tomu, abychom mohli zabezpečit, že vaš účet a údaje, které v něm máte k dispozici, jsou aktuální.

Komunikace

Vaše kontaktní údaje používáme k zasílání našich oznámení souvisejících s vyřizováním objednávek, a poskytováním služeb, nebo v případě, že chceme reagovat na vaše oslovení, pokud se ptáte na stav objednávky, chcete nám oznámit např. novou doručovací adresu, případně nás požádáte o jinou změnu vašich údajů ve vaší objednávce, nebo uživatelském účtu. Také vaše kontaktní údaje, stejně jako údaje o vašich nákupech, zpracováváme v případě, že reklamujete dodané zboží. Pokud jste k tomu udělili souhlas, posíláme vám též na e-mail informace komerčního charakteru o novinkách a aktuálních speciálních nabídkách, které by vás mohly zajímat. Zasílání těchto e-mailů můžete snadno zrušit tím, že v doručeném e-mailu kliknete na možnost “Odhlásit se z odběru”.

Zlepšení a personializace našich služeb a marketing

Údaje, které uchováváme, používáme take na zlepšení a personalizaci našich služeb, stejně jako na marketing. Např. údaje o vaší nákupní historii a produktech, které jste u nás koupili, využíváme k tomu, abychom vám mohli doporučit jiné zboží, které by vás mohlo zajímat.

Informace o návštěvách a pohybu na našich stránkách a jejich jednotlivých sekcích a zobrazeného zboží, využíváme i pro reklamní účely a marketing, na našich i na jiných internetových stránkách. Informace rovněž využíváme k analytickým účelům.

Bezpečnost a ochrana práv

Vaše údaje rovněž používáme k zajištění bezpečnosti poskytovaných služeb, abychom reagovali na nároky, které byly vůči vám uplatněné, při řízení se státními a jinými orgány, které kontrolují naši činnost, a abychom vymáhali nároky, které nám vznikly.

Cookies

Pro všechny výše uvedené účely využíváme cookies a podobné nástroje. Bližší informace o podmínkách jejich užívání najdete v sekci používání cookies:

Právní základy

V souladu s požadavky právních předpisů na ochranu osobních údajů, právními základy zpracování vašich osobních údajů, jsou:

  1. Plnění smlouvy – v případě objednání zboží a zřízení uživatelského účtu, účasti ve spotřebitelské soutěži.
  2. Souhlas – zejména ve spojitosti se zasíláním komerční pošty o novinkách a aktuálních nabídkách, nebo při jiných formách marketingu. Každý udělený souhlas je dobrovolný a kdykoliv odvolatelný, to však nemá vliv na zákonné zpracování před jeho zpracováním.
  3. Plnění našich zákonných povinností – při uchovávání vašich údajů a vaší objednávce v našem účetnictví, anebo při zpřístupnění údajů státním a jiným orgánům, které vykonávají dohled nad naší činností, nebo které řeší spory, nebo vydávají rozhodnutí.
  1. Náš oprávněný zájem – pro zlepšování a personalizaci našich služeb, některých marketingových činností, nebo v souvisloti s bezpečností a ochranou práv, tak, jak je uvedeno výše. V takovýchto případech vždy pečlivě zvažujeme, zda zpracovávání nebude představovat nepřiměřený zásah do vašich práv.

Komu údaje zpřístupňujeme

Vaše osobní údaje nezveřejňujeme, nezpřístupňujeme, neposkytujeme žádným jiným subjektům, než těm, které jsou uvedeny níže:

Pokud to od nás požadujete

Osobní údaje zvěřejňujeme, nebo zpřístupňujeme, pokud to od nás požadujete. Osobní údaje zveřejňujeme v případech, kdy využijete kontaktní funkce našich internetových stránek a uveřejníte vaši recenzi na knihu, nebo váš komentář. Zpřístupnění údajů třetím osobám poskytujeme v případě doručovací služby, kterou jste si v objednávce uvedli. V současnosti spolupracujeme s následujícími společnostmi:

GLS General Logistics Systems Slovakia s. r. o., se sídlem Lieskovcová cesta 13, 962 21  Lieskovec, IČ: 36624942, zapsaná v Obchodním rejstříku Okresního soudu Banská Bystrica, oddíl sro, vložka č. 908/S.

          Externí zpracování vašich údajů

          Vaše osobní údaje mají k dispozicí někteří naši dodavatelé, kteří je zpracovávají pro nás, na základě našich pokynů a v souladu s tímto dokumentem. Přitom dodržují veškeré potřebné bezpečnostní, technické a organizační opatření, aby vašim osobním údajům poskytly požadovanou ochranu.

V současnosti to jsou:

Nora Belíová – Norabel, se sídlem Dlhá 153/9, 044 31  Kostolany nad Hornádem, IČ: 51706946 (on-line marketing)

MailChimp / The Rocket Science Group LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Atlanta, GA 30308 USA (rozesílání newsletterů)

Hetzner On-line GmbH, Industriestr., 25, 917 10  Gunzenhausen, Germany, Ansbach Registration Office, HRB 6089, VAT Reg. No. DE 812871812 (Web hosting)

Analytické a reklamní služby

Rovněž spolupracujeme s partnery, kteří nám poskytují analytické reklamní služby. Ty nám umožňují lépe sledovat, jak uživatelé využívají naše internetové stránky, umísťují naši reklamu na internetu a měří její výkonnost. Tyto společnosti mohou používat cookies a podobné technologie, aby sbíraly údaje o vaší interakci s našimi službam, ale také i jinými stránkami.

Z právních důvodů a na předcházení škod

Vaše údje můžeme take uchovávat, nebo zpřístupňovat jiným osobám, abychom vyhověli povinnostem, vyplývajícím z právních předpisů, požadavkům státních a dalších organů, abychom si uplatňovali naše nároky, nebo se obhajovali v řízeních, v případě, kdy si jiní uplatňují vůči nám. Mezi kategorie třetích osob, kterým zpřístupňujeme osobní údaje z těchto důvodů, patří například soudy, státní a jiné orgány, příslušné na výkon kontroly nad naším podnikáním, na řešení sporů, nebo vydávání rozhodnutí, či naši právní a účetní poradci a auditoři.

Ochrana vašich osobních údajů

V souladu s požadavky platné a účinné legislativy provádíme všechny potřebné bezpečnostní, technické a organizační opatření, abychom vaše osobní údaje chránili. Elektronické údaje jsou uchovávány v chráněné databázi na serveru, který je náš nebo je pro nás vyhrazený. Databáze obsahující osobní údaje, chráníme před jejím poškozením, zničením, ztrátou a zneužitím.

Délka uchovávání osobních údajů

Osobní údaje, které souvisí s vaším uživatelským účtem uchováváme, pokud máte účet zřízený, a naše znalosti vašich osobních údajů jsou nutné, abychom mohli váš účet spravovat. Jestli nemáte otevřený účet (nezadali jste při zadávání objednávky heslo), uchováváme vaše osobní údaje, týkající se vyřizování objednávky po dobu nevyhnutelné doby, kterou je zpravidla pět let od jejího doručení.

V případě, že používáme vaše osobní údaje za účelem doručování komerční komunikace na vaší e-mailovou adresu, nebo v jiných případech, kdy jste nám udělili souhlas, uchováváme tyto údaje, dokud nám souhlas neodvoláte. Musíme vás však upozornit, že i v případě kdy odpadne některý z důvodů zpracování, nemusí to mít za následek, že uchovávání vašich osobních údajů ukončíme. Tyto osobní údaje totiž můžeme, a někdy i musíme zpracovávat rovněž za jiným účelem z důvodu právního.

Vaše práva

Z toho, že zpracováváme vaše osobní údaje, vám vyplývá vícero práv. V případě, že uplatníte jakékoliv z níže uvedených práv, budeme vás o vyřízení vaší žádosti informovat do 30 dnů ode dne jejího doručení k nám. V odůvodněných případech můžeme uvedenou lhůtu prodloužit až na 60 dnů, o čem vás budeme informovat.

Jak můžete vaše práva uplatnit

Uplatnit vaše práva můžete zasláním e-mailové zprávy, nebo písemnou žádostí na naše kontaktní údaje, uvedené níže. Prosím, uveďte ve vaší žádosti vaše jméno, příjmení, e-mailovou adresu, případně adresu trvalého bydliště. Pokud nám uvedené údaje neposkytnete, nemůžeme vyhovět vaší žádosti. Tyto informace od vás požadujeme proto,

abychom si ověřili vaši totožnost a neposkytli vaše osobní údaje neoprávněné osobě.

Právo na přístup k údajům

Máte právo od nás získat potvrzení o tom, zda zpracováváme vaše osobní údaje, a v případě, že vaše osobní údaje zpracováváme, poskytneme vám informaci o tom, jaké údaje o vás zpracováváme, za jakým účelem, komu byly vaše osobní údaje poskytnuty, nebo zda byly přenesené do třetí země, a jak dlouho budeme vaše osobní údaje uchovávat.

Právo na opravu

Jestliže se domníváte, že naše společnost o vás zpracovává nesprávné osobní údaje, můžete nás požádat o jejich opravu. Záleží nám na tom, abychom o vás zpracovávali správné osobní údaje, z toho důvodu toto právo využijte vždy, když se například přestěhujete, nebo dojde-li ke změně jakéhokoliv vašeho osobního údaje, který je pro váš vztah s námi důležitý.

Právo na vymazání osobních údajů

Máte právo na vymazání vašich osobních údajů, které o vás zpracováváme, v případě kdy jsou splněny následující podmínky a neuplatňují se zákonné výjimky:

  • údaje už nejsou potřebné pro účely ke kterým byly získány
  • odvoláte souhlas se zpracováním vašich osobních údajů, a na jejich zpracovávání neexistuje žádný jiný právní důvod
  • namítnete na základě vaší konkrétní situace zpracovávání vašich osobních údajů, zpracovávaných na základě oprávněného zájmu a nepřevažují oprávněné důvody na zpracování, nebo namítnete zpracování za účelem přímého marketingu
  • osobní údaje se zpracovávali nezákonně. V případě, kdy by byly vaše osobní údaje zveřejněny a vy si u nás uplatníte právo na vymazání, vymažeme i takovéto zveřejněné osobní údaje. Zároveň budeme informovat ostatní příjemce vašich osobních údajů, že jste uplatnili právo na vymazání a měli by tedy vymazat všechny odkazy na vaše osobní údaje, pokud to bude technicky možné se zřetelem na dostupnou technologii a náklady na provedení těchto opatření. V případě, že si u nás zrušíte účet, přistoupíme k vymazání údajů, u kterých je to možné, a k zrušení účtu do 10 dnů. Z technických důvodů (např. z důvodu zálohování údajů) se však může stát, že některé údaje budou vymazány po delší době, která by však neměla přesáhnout 60 dnů.

Právo na omezení zpracovávání

Máte rovněž právo nás požádat o dočasné omezení zpracovávání, a to v těchto případech:  

  • Pokud se domníváte, že o vás zpracováváme nesprávné osobní údaje, do doby, než se ověří správnost těchto osobních údajů
  • zpracovávání vašich osobních údajů je protizákonné, a vy se rozhodnete místo vymazání osobních údajů, žádat omezení jejich zpracování
  • již nepotřebujeme osobní údaje pro účely zpracovávání, avšak tyto jsou nutné pro vaše vlastní účely prokázání, uplatňování, nebo obhajobu vašich právních nároků
  • v případě, že namítáte zpracovávání vašich osobních údajů, do doby ověření, nebo oprávněné důvody pro zpracovávání osobních údajů převažují nad vašimi oprávněnými zájmy

Právo na přenos údajů

Máte právo získat osobní údaje, které o vás zpracováváme na základě souhlasu, nebo smlouvy a zpracováváme je automatizovanými prostředky, a to v strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu. Tyto údaje můžete přenést jiné osobě. Pokud je to technicky možné, přeneseme na vaší žádost vaše osobní údaje přímo k vámi zvolenému provozovateli.

Právo namítat

Máte právo namítat z důvodů, týkajících se vaší konkrétní situace, zpracovávání vašich osobních údajů, které jsou zpracovávány na základě našeho oprávněného zájmu, včetně práva namítat proti profilování založeném v našem oprávněném zájmu.

Vždy máte také právo namítat vůči zpracování vašich osobních údajů, pokud se tyto zpracovávají pro potřeby přímého marketingu.

Podávání stížností

V případě, že se domníváte, že zpracovávání vašich osobních údajů naší společností je v rozporu s platnými a účinnými právními předpisy na ochranu osobních údajů, máte právo podat stížnost k našemu hlavnímu dozorovému orgánu – Úrad na ochranu osobných údajov Slovenské republiky. V případě, kdy žijete v České republice, máte právo podat stížnost i na místní dozorový orgán – Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ).

Kontakt:

Provozovatelem při zpracování vašich osobních údajů je:

ANI Slovakia, s. r. o.

Priemyselná 8, 071 01  Michalovce

IČO: 50 885 618Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku Okresního soudu Košice I, Oddíl Sro, vložka č. 41530/V. V případě jakýchkoliv otázek k tomuto dokumentu, nebo použití svých osobních údajů, anebo pokud chcete uplatnit vaše právo v tomto dokumentě, můžete nás kontaktovat e-mailom na adrese [email protected], nebo písemně na adrese naší společnosti.

Produktový katalóg

Více o účincích Reishi

Obchodní podmínky

Velkoobchod

Kontakt

Blog

Jak reklamovat

V tlači

Kontakt

Adresa firmy


ANI Slovakia s.r.o.,


Priemyselná 8, 071 01 Michalovce


IČO: 50 885 618

GARANCE KVALITY

Osobný odber

Adresa


Obchodná 2


071 01 Michalovce

Kdy?


Pondelí až pátek


08:00 - 12:00


13:00 - 16:00

Pri objednávke nad 1000KČ káva ZDARMA!
Získejte dárek
Přihlaste se k odběru novinek a získejte 10% slevu na Váš další nákup
    Přihlásit se k odběru
    Souhlasím s podmienkami