Wishlist
Wishlist
Zdravie
Posted in

Acai: proč je tak výjimečný?

Posted in

Acai se v současnosti považuje za silný antioxidant a je složkou mnoha čajů, které jsou určeny právě na hubnutí. To je jeden z účinků tohoto zázraku. Bobule acai rostou na palmách ve Střední a Jižní Americe. Právě proto je acai výjimečné ovoce, které přináší řadu příznivých účinků.

Složení této složky je mimořádně kvalitní. Obsahuje mnoho vitamínů, minerálů a látek, jako například antokyany, což jsou rostlinné sloučeniny. Co se týče minerálních látek, v obsahu najdete například vápník, fosfor, chrom, zinek či železo.

Acai má skutečně pestré složení, které je zodpovědné za blahodárné účinky:

Účinná redukce hmotnosti

Věřili byste tomu, že acai skutečně napomáhá ve spalování tuků? Inu, není to žádný mýtus. Tato složka totiž obsahuje vlákninu a mastné kyseliny. Tyto látky výrazně redukují hmotnost, zlepšují metabolismus a také snižují chuť k jídlu. Pokud jste v procesu hubnutí, složka acai je ta správná volba!

Podporuje trávení

O acai je známo, že výrazně podporuje trávení. Napomáhá při trávicích potížích a je skvělou volbou pro léčbu zácpy či různých zánětů střeva nebo žaludku. Acai čistí tělo a zbavuje ho od toxinů, díky čemuž se potvrdily antioxidační vlastnosti této látky.

Zdravý mozek díky acai

Mnohé vědecké studie potvrdily, že acai je skvělým řešením podporu stavu mozku. Výrazně zlepšuje paměť a využívá se i jako prevence neurodegenerativních onemocnění. Acai se využívá jako antioxidant a také obsahuje protizánětlivé účinky.

Podporuje stav pokožky

Věděli jste o tom, že acai bojuje proti předčasnému stárnutí pleti? Důvodem jsou živiny, které tato složka obsahuje. Díky pravidelnému užívání budete mít díky acai krásnou a zářivou pleť, bez známek nedokonalostí či vrásek.

Proto neváhejte a vyzkoušejte tento malý – velký zázrak i vy.

Připojte se ke konverzaci

Košík 0