Wishlist
Wishlist
Zdravie
Posted in

Cacay olej jako zázrak proti stárnutí?

Posted in

Cacay olej je novinkou na trhu a považuje se za jakýsi elixír mládí. Jde o ručně sbíraný a pěstován olejíček, který obsahuje množství vitamínů. To příznivě ovlivňuje zdraví člověka a my si v následujících řádcích představíme největší účinky tohoto zázraku.

Jak vzniká cacay olej? Obecně platí, že jde o přírodní výtažek ze stromu Caryodendron. Ten roste, především v nejhlubší Kolumbijské džungli, přímo podél řeky Orinoco. Cacay olej je tak vysoko oceňovaný produkt, který přináší zázračné účinky. Je známo, že jeho vůně připomíná tu mletému máku. Tento druh oleje se používá pro venkovní použití, a to přímo na pokožku obličeje.

Příznivé účinky na pleť

Cacay olej příznivě ovlivňuje stav pokožky. Zabraňuje předčasnému stárnutí kůže a zároveň pleť dokonale hydratuje a vyživuje. Cacay olej je ideální pro použití pro zralou, suchou a unavenou pleť. Dodá jí potřebnou pevnost a svěžest, díky čemuž bude vaše pleť vypadat vitální. Postačí vám tři až čtyři kapky tohoto zázračného oleje, které aplikujete přímo na obličej.

Cacay olej vám zaručí hydrataci během celého dne, což je obrovským benefitem. Vaše pokožka tak bude vyživená a chráněná před nepříznivými podmínkami po celou dobu. Cacay olej se vyplatí používat i v období léta, kdy je pleť vystavována přímému slunečnímu záření. Zmírňuje podráždění pokožky a také vyrovnává barevný tón pleti.

Suché vlasy a lámavé nehty

Díky jedinečnému složení je Cacay olej skvělou alternativou pro podporu stavu vlasů a nehtů. Pomáhá zejména v boji se suchými vlasy, kdy je dokonale vyživuje, dodává jim přirozený lesk a pevnost. Také se cacay olej používá na lámavé nehty. Při dlouhodobém užívání tohoto zázraku se jejich stav výrazně zlepší.

Cacay olej skutečně působí jako zázrak proti stárnutí a zároveň i jako elixír mládí. Pokud nevěříte, otestujte to na vlastní kůži i vy!

Připojte se ke konverzaci

Košík 0