Wishlist
Wishlist
Zdravie
Posted in

Brokolicový olej jako prevence vzniku rakoviny!

Posted in
[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Brokolici znají mnozí z vás jako zeleninu, ze které se dají připravit skutečně chutná jídla. Brokolice se však nachází také ve formě oleje. Přináší množství příznivých účinků pro organismus člověka a také slouží jako prevence vzniku rakoviny různého druhu.
Brokolicový olej je trendem tohoto století a za poslední dobu si získal přízeň množství lidí. Obsahuje brokolicové semínka, které jsou lisované za studena. Obecně patří brokolice mezi nejzdravější potraviny světa. Důvodem je vysoký obsah vitamínů, které mají své místo i ve složení brokolicového oleje. Jaké účinky na organismus přináší tento jedinečný produkt?
Neutralizaci kacinogénnych látek
Brokolicový olej slouží jako prevence vzniku rakoviny. Týká se to především, rakoviny plic, jícnu, a také trávicí soustavy. Důvodem je neutralizaci karcinogenních látek. Brokolicový olej snižuje jejich škodlivé účinky a postupem času je z těla úplně odstraňuje. Mimo jiné, příznivě ovlivňuje stav srdce, snižuje riziko vzniku cukrovky a přispívá detoxikaci organismu.
Péče o pokožku
Ve složení brokolicového oleje máme možnost najít i antioxidanty, které zabraňují stárnutí kůže. Mimo jiné podporuje hydrataci pokožky, ochraňuje ji před nepříznivými vlivy z vnějšího prostředí a také jí dodává potřebné živiny. Obrovským benefitem brokolicového oleje je, že se dokonale vstřebává, má lehkou konzistenci a nezanechává mastný film. Brokolicový olej také obsahuje přírodní látky, které důkladně čistí pokožku a ta je díky tomu svěží a jemná.
Přírodní zesilovač kostí
Brokolicový olej se rovněž považuje za přírodního zesilovače kostí. Důvodem je vysoký obsah vápníku, který najdeme ve složení tohoto jedinečného produktu. Využívá se tak i jako prevence kostních onemocnění, které jsou v dnešní době velmi časté.
Postačí vám denně užít dvě lžičky, a to vždy ráno a večer. Okouzlující výsledky se dostaví téměř ihned a při pravidelném užívání se budete chorobám obloukem vyhýbat!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Připojte se ke konverzaci

Košík 0