Wishlist
Wishlist
Zdravie
Posted in

Síla, zdraví a relax v jednom doušku

Posted in


                Šálek dobrého a kvalitního čaje dokáže přeměnit odpočinek na skutečný relax. Čaje však nejsou jen nástrojem uvolnění, ale od nepaměti také elixírem života. Odvary z bylin zachraňovali od chřipky, nachlazení, až po těžká onemocnění jater a podobně. V dětství jsme preferovali více sladké, aromatické ovocné čaje. Špetkou cukru jsme to veledílo dotvořili a užívali jsme si lahodnou chuť. Stále častěji se lidé v dnešní době vrací k tradičním bylinným čajům nejen pro jejich blahodárné účinky, ale i jemnou chuť. Nečekali by jsme však, že také ovocné čaje mohou mít stejnou kvalitu jako ty bylinné.

Pojďme se tedy blíže podívat na Rakytník! Je to křovitá rostlina s bobulovitými oranžovými plody, které se spolu s listy využívají na výrobu čajů, olejů a tinktur. Pochází většinou z hornatých regiónů Číny a Nepálu. Čaj obsahujúcí listy Rakytníku se používá jako zdroj vitamínů, antioxidantů, proteinových stavebních bloků (aminokyselin), mastných kyselin a minerálů, na zlepšení krevného tlaku a snížení cholesterolu; prevenci a kontrolu onemocnění cév; a posílení imunity. Bobule rakytníku se používají na prevenci infekcí, zlepšení zraku a zpomalení procesu stárnutí.

ANi BIO Reishi Rakytníkový čaj neobsahuje jen Rakytník, ale také houbu Reishi, která je jedním z pokladů čínské medicíny. Díky svým výjimečným příznivým účinkům se považovala za nejvzácnější a nejuznávanější tradiční lék, který navíc posiluje a vyrovnává individuální ´chi´ neboli životní sílu. ANi Organic Reishi Rakytníkový čaj obsahuje vysoké množství vitamínu C až 10-krát více než pomeranč. Pomáhá posilovat imunitní systém, napomáhá lepšímu trávení a také s léčbou kožních onemocnění. Má antidepresivní účinky.

 

Připojte se ke konverzaci

Košík 0