Wishlist
Wishlist
Zdravie
Posted in

Bodlákový olej = dokonalá pleť a hebké vlasy

Posted in

Bodlák má protinětlivé, detoxikační a antioxidační vlastnosti, které pomáhají zlepšit stav Vaší pokožky. Napomáhá k odstranění akné, ekzému a ucpaných pórů.

Mléčný bodlák má detoxikační vlastnosti a pomáhá při produkci žluče, aby se udrželo trávení a pohyby střev normálně. Právě toto je důležité pro dobrou pokožku. Tělo se zbaví volných radikálů a zbaví naši pokožku akné nebo ekzému.

Zabraňuje tvorbě vyrážek a psoriázy

Jednou ze složek mléčného bodláku je silymarin, který má léčivé účinky. Zvýšením hladin glutationu ve vašem těle předcházíte onemocněním kůže, jako je psoriáza a vyrážky. Nedostatek glutationu, který má detoxikační vlastnosti, je považovaný za hlavní příčinu psoriázy. Je známé, že obsah glutationu v bodláku zlepšuje stav pokožky přes detoxikaci těla zvnitra.

Zabraňuje rakovině kůže a stárnutí

Podle studií uskutečněných v Cancer Center na University of Colorado, silibinin, který je extraktem mléčného bodláku, má schopnost opravit nebo zabít kožní buňky, které byly ovlyvněné vystavením UVB záření. Také chrání pokožku před škodlivými účinky UVB záření.

Mnoho z nás trápí problémy s vlasy. Vypadávání, lámavost, rozštěpené konečky a tak dále. Všichni je známe, ale jak jim zabránit ? Co tak dát si na to olej z bodláku.

Posiluje a chrání vlasové folikuly

Ztráta vlasů a plešatost je velkým problémem mnoha mužů a žen po celém světě. Mnoho léků proti vypadávání vlasů obsahuje výtažek z bodláku, protože napomáhá zmírnit vypadávání vlasů. Při použití s jinými přírodnými rostlinnými výtažky působí příznivě na vlasové folikuly a zároveň je chrání.

Zabraňuje ztrátě vlasů

Schopnost rostliny detoxifikovat vaše tělo je také jedním z důvodů, pročo se často doporučuje jako lék na vypadávání vlasů. Faktem je, že dobře vyvážené a zdravé tělo je odolnější vůči stresu, nedostatku spánku a hlavně má schopnost správně distribuovat živiny, co zaručí zdravé a pevné vlasy.

Připojte se ke konverzaci

Košík 0