Wishlist
Wishlist
Zdravie
Posted in

Malý velký poklad pro kávičkáře

Posted in

Představme si na začátek ANi Elixír Mix. Je to instantní káva prvotřídní kvality dovážená z Indonézie smíchaná s Cordyceps Sinensis práškem, Lion ́s Mane práškem a Reishi práškem. Má intenzivní aroma a jemně sladěnou
chuť, která očaruje nejednoho kávičkáře. Složením se trošku odlišuje od tradiční kávy. Jiný však neznamená špatný. Je obohacená o prášky z léčivých hub, které z něj dělají superkávu. Když už tedy jíme ty superpotraviny, měli by jsme vyzkoušet také ANi Elixír Mix. Její pití Vám přinese mnoho zdravotních benefitů do života.

Pojďme se podívat na každou houbu, kterou tato káva obsahuje, aby jsme pochopili v čem je taková výjimečná.

Lví hříva

Lví hříva, také známá jako hou tou gu nebo yamabushitake, je velká, bílá, střapatá houba, která připomíná lví hřívu, jak roste. Lví hříva obsahuje bio-aktivní látky, které mají příznivé účinky na tělo, hlavně mozek, srdce
a trávicí trakt.

9 zdravotních benefitů, které přináší Hericium erinaceus.
1. Prevence proti demenci
2. Pomáhá zmírnit příznaky deprese a úzkosti
3. Může napomoci rychlejšímu zotavení při poškození
4. Chrání před vředy v zažívacím traktě
5. Snižuje riziko srdečních onemocnění
6. Pomáhá zmírňovat příznaky cukrovky
7. Může pomoci bojovat proti rakovině
8. Snižuje zánět a oxidační stres
9. Posiluje imunitní systém

Houba Reishi

Tato zajímavá houba má hned několik prospěšných vlastností. Např. posiluje imunitu, pomáhá aktivnímu úbytku hmotnosti, bojuje s únavou, zlepšuje paměť, zvyšuje energetickou výdrž, snižuje hladinu cholesterolu, zmírňuje zánět, zbavuje stresu, spomaluje proces stárnutí a stimuluje krevní oběh. Houba reishi je také označovaná jako top zdroj antioxidantů.

Cordyceps Sinensis

Cordyceps je rod parazitických hub, který roste na larvách hmyzu. Když tyto houby napadnou svého hostitele, nahradí jejich tkanivo a vyrostou dlouhé, štíhlé stonky, které rostou mimo tělo hostitele. Zbytky hmyzu a hub se sbíraly, sušily a používaly v tradiční čínské medicíně už celá staletí na léčbu únavy, chorob, onemocnění ledvin a nízkého libida. Poslední desetiletí odhalilo také jiné účinky jako spomalovač stárnutí, protinádorový účinek a napomáhá při léčbě diabetu druhého typu.

Připojte se ke konverzaci

Košík 0