Wishlist
Wishlist
Nakupte a získejte body za odměnu

Conversion Rate: 25.00  = 1bod

Tucuma olej 100ml ANilab

610.32 


Predpokladané doručenie do: 13/06/2024

SHARE

Popis

Tucuma olej 100ml Biopurus

Tucuma olej se získá přímo z divokého Tucuma ovoce shromážděných v zelených lesích Amazonie. Je to velmi dobrý všestranný olej, pokožku zanechává vlhkou vláčnou a aktivních chrání proti UV záření a je velmi dobře roztíratelný.

  • Ideální pro hydrataci, péči před a po opalování
  • Na prevenci pokožky a vady hyperpigmentace
  • Vysoká koncentrace Omega 3, 6 a 9 mastných kyselin, beta-karoten

Olej je bohatý na omega 3, 6 a 9, má vynikající hydratační použití v kosmetice na hydrataci pokožky, je také výborným změkčovadlo pokožky s vysokou roztíratelnost. Tucama olej je bohatý na beta-karoten – ideální pro pokožku při sluneční péči o pleť. Obsahuje vysoké hladiny vitaminů A a C, kromě antioxidačních vlastnosti může zlepšit pevnost a pružnost pokožky. Tucama olej se do poroučel při stařeckých skvrnách nebo melasma tzv. těhotenská maska – melasma je způsobena nadměrnou tvorbou pigmentu melaninu, projevuje se jako je typ hyperpigmentace běžný u žen, zejména během a po těhotenství – velké tmavě zbarvené skvrny na obličeji, může se ale objevit i na dalších částech těla.

Tucuma olej, podobný palmovém oleji ve své konzistenci i ve svém vzhledu, má žluto-oranžovou barvu. Palma Tucuma- jehož botanický název “Astrocaryum vulgare” roste v brazilských státech Paraguay, Surinam, Peru, Kolumbii a ve Francouzské Guyaně. Tucuma olej se často používá k výrobě mýdla, vlasových přípravků, masážní a kosmetické produkty pro vlasy a tělo.

Má vysoký obsah vitamínů B, C, velmi bohatý na omega 6, omega 3, omega 9 a vitamínů A .Tento olej má také cévo povzbuzující a odlehčující vlastnosti. Hydratuje, můžete jej použít i po spálení slunce a jak i po opalování, čili hydratuje pokožku, má antioxidační účinky na pleť a vlasy. Olej se extrahuje ze semen palmového ovoce Tucuma. Sklizeň tohoto ovoce trvá od ledna do května, hlavní sběr sezóny trvá od února do dubna. Barva plodů je oranžová. Tucuma ovoce je velmi bohaté na vitamin A, stejně jako ovoce Buriti. Z oleje Tucuma se používá na výrobu tělového zábalu, jejich vlastnosti jsou podobné murumuru zábalu.

  • obsah 100ml
  • kosmetický olej
  • Vyrobeno v Německu
  • Na vnější požití jako masážní olej
  • Olej určený jen na vnější požití

 

NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních zakazuje označovat na výrobcích a místech, které výrobky prodávají (e-shop) zdravotní účinky produktu. Proto od 01.07.2013 nebude možné poskytovat tyto informace přímo při produktech.

Specifications

Hmotnost 110 g

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Tucuma olej 100ml ANilab“

Košík 0

Added to wishlist!