Nakupte a získejte body za odměnu

Conversion Rate: 25.00 = 1bod

Nimbový olej BIO 100ml Biopurus

250.00

Skladem
Predpokladané doručenie do: 03/11/2020

Katalogové číslo: 1aa05cfc256c Kategorie:

Popis

Nimbový olej BIO 100ml Biopurus

Nimbový olej se svými vlastnostmi vymyká ostatním známým rostlinným olejom.Má silné čistící, hojivé, antibakteriální a antivirové účinky, léčí opary, bradavice, plísně, paradentózu, urychluje hojení ran a zmírňuje tvorbu jizev. Jako přísada do koupele má výrazné léčivé účinky na ekzémy a lupénku.

Nimbový olej obsahuje složku s názvem azadirachtin, která je velmi účinná proti mikrobům. Má také insekticidní vlastnosti a používá se jako přírodní pesticid proti mnohým zahradním škůdcům. V materia medica aroma-terapeuta lze často kombinovat s éterickými oleji při ošetření řezných ran a škrábanců. Výborně se hodí i na mykózy mezi prsty. Používá se při projevech virových a bakteriálních infekcí na pokožce, například při planých neštovicích. Podporuje imunitu. Tento vynikající prostředek má jednu nevýhodu. Poměrně nepříjemnou vůni. Ostatně to může být nevýhoda řady dalších surových panenských olejů. a nebo výhoda. Jak se to vezme. Je známo, že zejména kaly, které často v panenských olejích kritizujeme jsou jednou z nejlepších součástí olejů, neboť obsahují vysoký podíl organicky vázaných životně důležitých minerálů.

Nimbový olej nanášejte nejlépe na noc, na vyčištěnou a mokrou pokožku. Jemná masáž usnadní průnik účinných látek a pomůže k lepšímu výsledku. Revitalizační kúra by měla trvat alespoň 3 týdny. Pro masážní účely nanášejte na sucho.

Složení: 100% BIO Azadirachta indica – olej lisovaný za studena

Výhody:

  • Nimbový olej má na pokožku a její stav blahodárné účinky, dané schopností ničit bakterie, parazity, plísně a zlepšit imunitní systém.
  • Nimbový olej, prověřený staletími užívání, je snad nejlepší a nejbezpečnější variantou pro vnější ošetření lupénky a ekzému. Obsahuje speciální složky, jako nimbin, nimbidin, nimbidol, gedunin, sodium Nimbin, quercetin, salannin a azadirachtin, které mají jedinečné účinky na pokožku.
  • Má vysoký obsah mastných kyselin, které svým účinkem zjemňují a zvlhčují pokožku (kyselina olejová 52,8%, stearová 21,4%, palmitová 2,6%, linolenová 2,1% a různé nižší mastné kyseliny).
  • Obsahuje vitamín E a esenciální aminokyseliny.
  • Olej má široké spektrum antibakteriálních účinků proti gramnegativním a grampozitivním mikroorganismům.
  • Má antivirové, antibakteriální a protiplísňové vlastnosti
    napomáhá hojení ran a vytváření kolagenových vláken
  • nimbový olej má vysokou teplotu tuhnutí (začíná tuhnout už při pokojové teplotě)
  • hojí suchou a popraskanou pokožku
  • zklidňuje zarudnutí a podráždění kůže
  • celkově zlepšuje stav kůže a hojí různé kožní choroby včetně lupenky a ekzémů
  • používá se jako bezpečný přírodní pesticid na domácí i venkovní rostliny
    pří vaginálních mykózách a výtocích přidejte 5 kapek do dávky intimního mycího přípravku
    !!! intimní ho nepoužívejte pokud jste těhotná nebo chcete otěhotnět !!!
  • při kožních plísních aplikujte neředěný na postižené místo
  • při bolestech ucha kápněte 1- 2 kapky 1x – 2x denně přímo do ucha

Olej má vysokou účinnost proti vším. Ideální je pro tento účel použít olej rozpuštěn v šamponu. Například přidáním 20 kapek nimbového oleje do 250 ml přírodního šamponu dosáhnete optimálního preventivního účinku.

Nimbový olej působí tak, že živé vši (nebo mšice) přímo hubí a případným přeživším jedincům zabrání v rozmnožení. Nimbový olej je účinný i proti roztočům, jako proti kožním chorobám způsobeným roztoče, tak i jako skvělý prostředek pro pěstitele rostlin. Vynikající výsledky jsou například při použití nimbového oleje rozpuštěného v tekutém mýdle a naředěného vodou. Vše nalít do rozprašovače a nastříkat na rostliny napadené například sviluškami nebo mšicemi. (Odzkoušeno na jahodách, mátě, verbeny).

  • Obsah 100 ml
  • Kosmetický výrobek, jen pro vnější použití

NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních zakazuje označovat na výrobcích a místech, které výrobky prodávají (e-shop) zdravotní účinky produktu. Proto od 01.07.2013 nebude možné poskytovat tyto informace přímo při produktech.

Produktový katalóg

Více o účincích Reishi

Obchodní podmínky

Velkoobchod

Kontakt

Blog

Jak reklamovat

V tlači

Kontakt

Adresa firmy


ANI Slovakia s.r.o.,


Priemyselná 8, 071 01 Michalovce


IČO: 50 885 618

Osobný odber

Adresa


Obchodná 2


071 01 Michalovce

Kdy?


Pondelí až pátek


08:00 - 12:00


13:00 - 16:00

Pri objednávke nad 1000KČ Káva ANi Latte ZDARMA!
Získejte dárek
Přihlaste se k odběru novinek a získejte 10% slevu na Váš další nákup
    Přihlásit se k odběru
    Souhlasím s podmienkami