Wishlist
Wishlist
Nakupte a získejte body za odměnu

Conversion Rate: 25.00  = 1bod

Třezalkový olej 250 ml BIO ANilab

450.24 


Predpokladané doručenie do: 12/03/2024

Katalogové číslo: f1dc63209db5 Kategorií: , , , ,
SHARE

Popis

Třezalkový olej olej 250 ml BIO Biopurus (macerát)

Třezalkový olej pro krásnou pleť.

Jemný rubínový olej s nádhernou sladkou květinovou vůní. To je olej z třezalky který byl již ve středověku používaný na hojení ran. Třezalka můžete vidět kvést od června až do září. Určitě ji nepřehlédnete, je typická svými jasně žlutými drobnými kvítky. Proto vás možná překvapí, že olej z ní je jasně červený. Kvítky totiž obsahují červenočerné žlázky s barvivem hypericin, které má právě léčivé účinky.Třezalka se také přezdívá koření Matky boží a jsou ji přisuzovány opravdu zázračné účinky. Především zklidňující a projasňující. Dokonce bylo prokázáno, že má třezalka pozitivní vliv na vnímání světla lidským organismem, a tímto způsobem pomáhá vylepšovat náladu. Třezalkový olej je vlastně macerát. To znamená, že do základního oleje – nosiče (olivového, mandlového, slunečnicového, …) se bylinka naloží, v případ ň třezalky právě kytičky, a nechá se louhovat – macerovat po dobu několika týdnů. Během tohoto procesu se do oleje přenesou účinné látky. Na konci se olej procedí a získá se tak jedinečný a léčivý kosmetický prostředek.

Třezalkový olej se využívá pro své čistící, antiseptické a protizánětlivé účinky. Je vhodný k ošetření spálené pokožky po nadměrném slunění, na ošetření naraženin, zanícených ran a pohmožděnin, uvolňuje svalové a energetické blokády. Má povzbuzující účinky při depresích a nervových problémech a používá se jako podpůrný prostředek při hormonální nerovnováze a snížené vitalitě. Třezalkový olej dodáva pokožce potřebné bioaktivní látky, které zvyšují odolnost. Je vyroben jen z květů tradičním způsobem. Květ třezalky je ručně sbírán v době příznivého postavení měsíce a vyluhován výhradně přirozeným slunečním svitem. Získaný produkt má sytě červenou barvu a příjemné aroma. Vůně je způsobena třezalkový silicí. Květ obsahuje katechinové třísloviny, flavonové glykosidy, rutin, quercetin, červený hypericin, pryskyřici, organické kyseliny, provitamin A, vitamin C a další. Nepoužívat při slunění!

Použití: Použijte ke kosmetické masáži obličeje, dekoltu či k aromaterapeutické masáži celého těla. Lze ho míchat s jinými rostlinnými oleji a podle žádoucího účinku ho doplňovat éterickými oleji. Přidejte 1 kávovou lžičku do koupele, během koupele ulpí olej na pokožce a po důkladném rozetření navodí příjemný pocit pružnosti a elasticity.

Tajemství zdraví, pohody a krásy po porodu.

Účinky třezalkového oleje:

  • hojí rány
  • tiší od bolestí kloubů a svalů při lokální masáži
  • vyživuje a harmonizuje suchou pleť
  • lze použít na všechny typy pleti
  • regeneruje unavenou a stresovanou pokožku
  • omlazuje zralou pleť
  • hojí zánětlivou pleť
  • zjemňuje a zvláčňuje
  • podporuje látkovou výměnu v pokožce
  • svojí překrásnou vůní zklidňuje
  • vhodná přísada do přírodních opalovacích přípravků spálení od sluníčka
  • popáleniny
  • popraskanou kůži a rty
  • hemoroidů
  • akné, ekzémy
  • čerstvé rány
  • zanícené rány
  • podporuje hojení jizev i po císařském řezu
  • bolesti svalů (obklady a masáž)
  • Pro těhotné: Masáž břicha a prsou olejem z třezalky v průběhu těhotenství, pomáhá zabraňovat vzniku strií. Lokální aplikace je vhodná k léčbě hemoroidů a na bolavé, křečové žíly, které mohou nastat v průběhu těhotenství.
  • V menopauze: Pro své uvolňující účinky se používá také v menopauze, pokud ženy zažívají úzkostlivé stavy.
  • 100% olej lisovaný za studena ze semen
  • Olej je bez umělých konzervačních látek a umělých barviv.
  • Skladování: skladujte na tmavém a chladném místě do 22 C.
  • Při nízké teplotě může být produkt zakalený případně ztuhlý, při pokojové teplotě se tento efekt ztratí.
  • Po otevření spotřebujte nejpozději do 3 měsíců.
  • Dávkování: vnitřně – ráno (nalačno) a večer (před spaním) jednu čajovou lžičku, studená kuchyně- podle chuti a množství jídla, venkovní použití – podle potřeby.
  • Obsah: 250 ml

NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních zakazuje označovat na výrobcích a místech, které výrobky prodávají (e-shop) zdravotní účinky produktu. Proto od 01.07.2013 nebude možné poskytovat tyto informace přímo při produktech.

Specifications

Hmotnost 300 g

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Třezalkový olej 250 ml BIO ANilab“
Login
Create an account

Na vaši e-mailovou adresu bude zaslán odkaz pro nastavení nového hesla.

Vaše osobné údaje budú použité na zjednodušenie používania tejto webovej stránke, na správu prihlasovania do vášho účtu a na iné účely opísané v dokumente ochrana osobních údajů.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Košík 0

Added to wishlist!