Nakupte a získejte body za odměnu

Conversion Rate: 25.00 = 1bod

Jojobový olej BIO 50ml Biopurus s pumpou

215.00

Skladem

Katalogové číslo: 1e14a023873b Kategorie:

Popis

Jojobový olej BIO 50ml Biopurus s pumpou

Poznejte tajemství jojobového oleje

Jedná se o olej získávaný lisováním bílých jadérek simondsie čínské čili jojoby čínské, jinak známé také jako pouštní ořech. Jedná se o plody stálezeleného dlouhověkého keře, který dorůstá zhruba 3 ma pěstuje se převážně v Mexiku, Arizoně, Izraeli, Austrálii, Argentině, Peru, tedy v oblastech s plným sluncem a suchou lehkou půdou. Přestože nese rostlina název jojoba čínská, z Číny nepochází a nemá s ní prakticky nic společného. Samotné plody se nápadně podobají Žaludům a obsahují až 60% tekutého vosku s bodem tání 7 stupňů. Ano, jojobový olej je z čistě chemického hlediska kapalný vosk ne olej, přesto ho nazýváme olejem. Díky svému chemickému složení prakticky nežlukne, při správném skladování je jeho trvanlivost téměř neomezená a dá se využívat pro konzervaci kosmetiky. Olej je čirý, bez zápachu a vyznačuje se skvělou vstřebatelností.

Jojobový olej podporuje hojení jizev

Tento olej byl využíván odpradávna indiány, zejména Apači. Indiánské ženy používaly jojoby pro usnadnění porodu a pro hojení jizev a vyhlazení pleti.

Jojobový olej řadíme ho mezi nejkvalitnější a nejvšestrannější olej při péči o pokožku těla a vlasů. Jojobový olej obsahuje přirozený UV filtr 2 – 4, hodí se tedy skvěle pro péči o pleť po celý rok.

Olej z jojoby je svou strukturou velmi podobný lidskému kožnímu mazu, hodí se tedy pro ošetřování všech typů pleti od citlivé po mastnou, aknózní. Olej obsahuje hojnost vitamínu E, který přispívá k ochraně kožních buněk a jeho protizánětlivý účinek se hodí právě při ošetřování pleti postižené akné, kromě toho výrazně napomáhá regeneraci pleti a bojuje s pigmentovými skvrnami.

Jojobový olej se uplatňuje při péči o pleť suchou, kterou dokáže do hloubky hydratovat, vyhlazovat, dále při péči o pleť mastnou, neboť je skvěle vstřebatelný a nezanechává na pleti mastný film, ale i pro péči o pleť citlivou a postiženou ekzémy. Ekzematickou pleť dokáže jojobový olej uklidnit a zmírnit zarudnutí. Olej je možné používat namísto krému na vlhkou pleť na den i na noc, lze jej obohatit o pár kapek esenciálního oleje – například levandulového, diktamového či esenciálního oleje ylang-ylang.

Jojobový olej na vlasy

Olej se používá i při péči o vlasy, kdy se doporučuje do vlhkých vlasů vetřít několik kapek pro jejich vyživení, uhlazení a hydrataci. Můžete si z jojobového oleje a některého esenciálního oleje udělat vlasový zábal. Pro vlasy se hodí esenciální olej rozmarýn, vavřín nebo tymián. Návod jak si takový zábal doma udělat naleznete zde.

V neposlední řadě lze jojobový olej použít při masážích těla i pleti. Používá se často jako jedna ze složek masážních olejů a to pro jeho výbornou skluznost a vstřebatelnost.

  • hydratace
  • zvýšení elasticity
  • vyhlazuje vrásky a tlumí projevy stárnutí
  • velmi efektivně čistí pokožku
  • léčba akné, oparů a jizev
  • naprosto přirozený olej, který nevyvolává alergické reakce
  • nezanechává pocit mastnoty
  • zlepšuje kvalitu vlasů, snižuje lámavost, svědění a celkové poškození vlasů
  • optimální výživa a regenerace pokožky obličeje i celého těla
  • lehkou masáží dodává vlasům hebkost, jemnost a přirozený lesk
  • 100% olej lisovaný za studena ze semen.
  • Olej je bez umělých konzervačních látek a umělých barviv.
  • Skladování: skladujte na tmavém a chladném místě do 22 C.
  • Při nízké teplotě může být produkt zakalený případně ztuhlý, při pokojové teplotě se tento efekt ztratí.
  • Po otevření spotřebujte nejpozději do 3 měsíců.
  • Kosmetický výrobek.
  • Obsah: 50 ml v BIO kvalitě
  • Vyrobeno v Německu

NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních zakazuje označovat na výrobcích a místech, které výrobky prodávají (e-shop) zdravotní účinky produktu. Proto od 01.07.2013 nebude možné poskytovat tyto informace přímo při produktech.

Produktový katalóg

Více o účincích Reishi

Obchodní podmínky

Velkoobchod

Kontakt

Blog

Jak reklamovat

V tlači

Kontakt

Adresa firmy


ANI Slovakia s.r.o.,


Priemyselná 8, 071 01 Michalovce


IČO: 50 885 618

Osobný odber

Adresa


Obchodná 2


071 01 Michalovce

Kdy?


Pondelí až pátek


08:00 - 12:00


13:00 - 16:00

Skúste to znova nabudúce!
Kindly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...

Váš kupón byl odeslán na Váš email. Kupón můžete také použít kliknutím na tlačítko:
Získavate šanci získat kupón na ďalší nákup
Zkuste zatočit s kolem štěstí a získejte slevu na další nákup! Točit múžete jednou za den!
* Kolem můžete zatočit jednou.
* Pokud vyhrajete, získáte slevový kupón na další nákup.
Check your email to get your winning coupon!X
Pri objednávke nad 1000KČ Chlorella nebo Spirulina ZDARMA!
Získejte dárek
Přihlaste se k odběru novinek a získejte 10% slevu na Váš další nákup
    Přihlásit se k odběru
    Souhlasím s podmienkami