Nakupte a získejte body za odměnu

Conversion Rate: 25.00 = 1bod

Jojobový olej 100 ml BIO Biopurus

264.00

Skladem

Katalogové číslo: fa7a49d4b911 Kategorie:

Popis

Jojobový olej 100ml BIO kosmetický

Jojobový olej patří k nejcennějším přírodním olejem. Ve světě kosmetiky má velmi široké uplatnění. Je nesmírně jemný, rychle se vstřebává, je vhodný pro všechny typy pleti, má regenerační schopnosti, reguluje vlhkost pokožky a nezanechává na pleti mastný film. Pokožku těla vyživuje, chrání ji před nepříznivými vlivy prostředí, aniž bránil její normální činnosti. Hydratační a výživné složky zároveň pleť chrání, zabraňují tvorbě vrásek a zanechávají ji déle mladou. Nevyvolává žádné dráždění pokožky ani alergické reakce, proto se často využívá k přípravě čistících emulzí na čištění jemné pokožky (např. V oblasti očí). Popraskaným a vysušeným rtům navrací měkkost, hladkost a jemnost. Ve vlasových přípravcích dodává vlasům přirozený lesk, hebkost, objem a pružnost.

Jobovi olej pochází z rostliny Simmondsia chinensis (česky SIMONDS čínská). Je to stále zelený keř, pocházející původně z oblasti pouští amerického státu Arizona. Jeho semena svým tvarem připomínají o hodně větší kávová zrna. Mezi všemi známými rostlinami je jojoba výjimečná vysokou produkcí vysokomolekulárních esterů, které jsou velmi podobné těm, které vytvářejí mazové žlázy člověka.

Většinou bývá jojobový olej zařazen mezi rostlinné oleje, však jedná se vlastně o kapalný vosk s vysokým obsahem biologicky cenných nenasycených mastných kyselin a vitamínu E. Proto se neužívá vnitřně, neboť prochází trávicím traktem nezměněn, běžně je však označován jako olej.

Řadíme ho k nejcennějším přírodním olejem. Je vhodný pro jakýkoli typ pokožky. Pomáhá udržovat přirozenou vlhkost pokožky a při pravidelném používání se citlivá, suchá a podrážděná kůže mění v kůži odolnou. Jojobový olej obsahuje vyvážený poměr pěstujících látek s hojivou schopností. Také pomáhá v péči o aknózní pleť.

Má přirozený ochranný UV-filtr 3 až 4. Kadeřníci vědí, že kapek jojobového oleje vmasírovaných do vlhkých vlasů jim dodá hebkost, jemnost a navrátí přirozený lesk. Bývá nazýván „tekutým zlatem“, protože obsahuje velké množství pěstujících a výživných látek, minerálů a vitamínu E. Vitamíny, minerály a stopové prvky obsažené v jojobovém oleji velmi dobře prostupují kožní bariérou až k zárodečné vrstvě pokožky.

Je používán jako složka masážních, regeneračních a opalovacích přípravků a je vhodným základem pro vlasové zábaly. Má výbornou skluznost a vstřebatelnost (po aplikaci zanechává pokožku hedvábně matnou). Dobře se roztírá, vstřebává a reguluje vlhkost pokožky. Pravidelnou masáží se všechny typy pleti stávají odolnými proti vnějším vlivům.

Vzhledem k chemickému složení nežlukne. Jeho vůně je těžko rozeznatelná, téměř nepostřehnutelná. Oleje jsou za studena lisované, aby byla zajištěna vysoká kvalita a biologická účinnost.

Jak jojobový olej působí?

V obličeji a na pokožce hlavy se nachází tisíce mazových žláz, které vylučují olejové a voskové substance starající se o ochranu kůže před ao její voděodolnost. Bohužel se tyto mazové žlázy často vymknou kontrole kvůli nešetrnému čištění pleti, častému střídání čisticích prostředků na pleť, a také v neposlední Čadem kvůli znečištěnému prostředí. Žlázy začnou produkovat příliš mnoho mazu a póry se ucpou. Tím, že je jojobový olej podobný lidskému mazu, který tyto žlázy produkují, dává jim zpětnou vazbu, že je kůže promazána už dost a ty svou produkci mazu dovedou normalizovat. Už ucpané póry ztvrdlým mazem a volnými radikály dovede Jojobový olej změkčit a postupně očistit. Antibakteriální a fungicidní účinky jojobového oleje účinně bojují s bakteriemi způsobujícími akné is jejich příbuznými plísněmi, které způsobují podobné onemocnění. Hluboké čistící schopnosti jojobového oleje také uklidňují doprovodné příznaky zánětu kůže, jako jsou otoky, zarudnutí, teplo bolest a svědění.

Protizánětlivé účinky jojobového oleje byly zkoumány i v Ústavu farmakologie a toxikologie v Káhiře, kde zjistili, že jojobový olej pomáhá hojit rány a předcházet nehezkým jizvám, které akné mnohokrát na pleti způsobí. Jojobový olej v pleti podporuje tvorbu kolagenu, a ten je přímo zodpovědný za růst nové kůže, který je nezbytný při hojení popálenin, hlubokých jizev a ran. Jojobový olej také dělá kůži odolnější vůči nepříznivým vlivům a vytváří účinnou bariéru bránící dehydrataci pokožky.

O dalších účincích není možné vzhledem na legislativu EU podat informace. Více o účincích byliny v herbářích a lékopisech.

  • hydratace
  • zvýšení elasticity
  • vyhlazuje vrásky a tlumí projevy stárnutí
  • velmi efektivně čistí pokožku
  • léčba akné, oparů a jizev
  • naprosto přirozený olej, který nevyvolává alergické reakce
  • nezanechává pocit mastnoty
  • zlepšuje kvalitu vlasů, snižuje lámavost, svědění a celkové poškození vlasů
  • optimální výživa a regenerace pokožky obličeje i celého těla
  • lehkou masáží dodává vlasům hebkost, jemnost a přirozený lesk
  • 100% olej lisovaný za studena ze semen.
  • Olej je bez umělých konzervačních látek a umělých barviv.
  • Skladování: skladujte na tmavém a chladném místě do 22 C.
  • Při nízké teplotě může být produkt zakalený případně ztuhlý, při pokojové teplotě se tento efekt ztratí.
  • Po otevření spotřebujte nejpozději do 3 měsíců.
  • Kosmetický výrobek.
  • Obsah: 100 ml
  • Vyrobeno v Německu

NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních zakazuje označovat na výrobcích a místech, které výrobky prodávají (e-shop) zdravotní účinky produktu. Proto od 01.07.2013 nebude možné poskytovat tyto informace přímo při produktech.

Produktový katalóg

Více o účincích Reishi

Obchodní podmínky

Velkoobchod

Kontakt

Blog

Jak reklamovat

V tlači

Kontakt

Adresa firmy


ANI Slovakia s.r.o.,


Priemyselná 8, 071 01 Michalovce


IČO: 50 885 618

Osobný odber

Adresa


Obchodná 2


071 01 Michalovce

Kdy?


Pondelí až pátek


08:00 - 12:00


13:00 - 16:00

Skúste to znova nabudúce!
Kindly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...

Váš kupón byl odeslán na Váš email. Kupón můžete také použít kliknutím na tlačítko:
Získavate šanci získat kupón na ďalší nákup
Zkuste zatočit s kolem štěstí a získejte slevu na další nákup! Točit múžete jednou za den!
* Kolem můžete zatočit jednou.
* Pokud vyhrajete, získáte slevový kupón na další nákup.
Check your email to get your winning coupon!X
Pri objednávke nad 1000KČ Chlorella nebo Spirulina ZDARMA!
Získejte dárek
Přihlaste se k odběru novinek a získejte 10% slevu na Váš další nákup
    Přihlásit se k odběru
    Souhlasím s podmienkami