Wishlist
Wishlist
Zdravie
Posted in

JAK SI PRODLOUŽIT ŽIVOT

Posted in

Recepty na dlouhověkost jsou tak staré jako lidstvo samo. V daleké Indii vznikla Jóga. Toto cvičení přináší nejen flexibilitu těla, ale také pokoj duše, co nám zabezpečí harmonický život. Jóga se rýchle stává jedním z nejpopulárnějších, pokud ne nejoblíbenějších, cvičebních režimů  mezi lidmi, kteří hledají pružnost, sílu a dokonce i zhubnutí. Můžete cvičit v soukromí vašeho domova nebo na hodině s cvičitelem. Nepotřebujete žádné nářadí, stačí vlastní váha a podložka. Jóga je skvělá pro snižování stresu a umožňuje hlubokou relaxaci. Jakmile se dostanete pod povrch zjistíte, že je to o mnoho více než jen způsob tréningu a udržování štíhlé linie. Je to filozofie, vášeň a způsob života pro mnohé. Hinduisti přikladají velký důraz cvičení, které jim přináší vnitřní pokoj a jak říkají, také dlouhý věk.

V Asii užívali dary země jako elixír života. Nakolik nejdůležitější byl vždy král, jen on a jeho nejbližší měli přístup k vzácným houbám Reishi.  Tato houba posiluje imunitu, pomáhá aktivnímu úbytku hmotnosti, bojuje s únavou, zlepšuje paměť, zvyšuje energetickou výdrž, snižuje hladinu cholesterolu, zmírňuje zánět, zbavuje stresu, spomaluje proces stárnutí a stimuluje krevní oběh. Houba reishi je také označovaná jako top zdroj antioxidantů.

Další zázračná houba je  Hericium erinaceusinak Lví hříva, která obsahuje účinné látky, které se prokázaly jako přírodní posilovač pro imunitní systém. Pomáhá tělu vyrovnat se se stresem, námahou a následným zánětlivým procesům.

Cordyceps Sinensis  se používala v tradiční čínské medicíně už celá staletí na léčbu únavy, chorob, onemocnění ledvin a nízkého libida. Poslední desetiletí odhalilo také jiné účinky jako spomalovače stárnutí, protinádorový účinek a napomáhá při léčbě diabetu druhého typu.

Kombinace cvičení, hub a zelené kávy, která prokazatelně zvyšuje rychlost metabolismu, Vám pomůže znovu najít ztracenou vitalitu, spomalit stárnutí a zlepšit kvalitu života. Dopřejte si královskou starostlivost s dary země.

Připojte se ke konverzaci

Košík 0