Wishlist
Wishlist
Zdravie
Posted in

Rychlá a zdravá snídaně pro každého!

Posted in

V dnešní zrychlené době často vynecháváme snídani s omluvou, že opravdu nemáme čas. Je to však dobré pro naše tělo? Přesto, že odpověď na tuto otázku všichni dobře známe, nic na svém životním stylu neměníme. Až do bodu, kdy nás zklame zdraví.

Příprava nutričně vyvážené snídaně zabere více času než ho máme k dispozici, proto se musíme ohlížet po vhodných alternativách. Jednou z nich jsou i vločky Ani Reishi Fast Breakfast Protein.  Každá porce obsahuje ovesné vločky, čokoládu, protein, a Reishi. Ovesné vločky jsou ostřílená snídaňová klasika, avšak tyto jsou vylepšeny o drahocenné proteiny a hubu Reishi.

Asi se ptáte v čem je tato houba taková výjimečná, že se ocitla spolu s ovesnými vločkami a čokoládou v jedné misce. Reishi je léčivá houba, která působí jako “imunitní modulátor” v těle. Houba Reishi může pomoci obnovit hormonální rovnováhu, přivést tělo zpět k homeostáze a regulovat činnost imunitního systému, včetně boje proti nádorům a rakovinným buňkám. Zahrnutí Reishi do vašeho jídelníčku přinese nejen zdravé snídaně, ale i jiné zdraví prospěšné benefity! Beta-glukany, které se nacházejí v houbách jako je Reishi, jsou přirozenými bojovníky proti rakovině, protože zabraňují růstu a šíření rakovinných buněk, přičemž podporují imunitní systém, aby se stal aktivnějším. Vysoký stres a hladina cukru v krvi mohou způsobit, že naše tělo ukládá hmotnost jako ochranný mechanismus. Reishi pomáhá stabilizovat hladinu cukru v krvi, snižuje zánět a dělá naše tělo odolnější vůči stresu, čímž podporuje zdravý úbytek hmotnosti.

To vše ve spolupráci se starým známým proteinem napomáhá k optimálnímu příjmu živin a jejich reálnému využití v organismu, což se příznivě projeví na našem těle během několika dní. Jen malý přídavek do naší ranní rutiny může mít velké přínosy pro nás hned, ale i do budoucna. Nikdy není pozdě na změnu nebo vylepšení jídelníčku.

Připojte se ke konverzaci

Košík 1